Смартпортал – Smartportal.mk | Smartportal.mk

Смартпортал

This user hasn't shared any profile information

Транспарентноста на компаниите  е најголемото очекување од корисниците во денешно...

На почетокот на годината се соочивме со непријатна информација според која може да...

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера! Скопје, (12.01.2018)...

Pickbox во јануари носи засилена понуда на хорор и научно-фантастични серии. Се работи...

Безбедноста на Самсунг паметните телевизори е овозможена со Samsung Knox технологијата...

Европската кинематографија зема се поголем залет во последно време. Оттаму, често...

Инвестиција од 14 милијарди долари за истражување и развој во 2017 година, за поддршка...

Нова Самсунг премиум машина за перење која се одликува со пократко време за перење,...

Веќе од 1-ви јануари , претплатниците на Оне.Вип и Македонски Телеком немаат пристап...

Дечкото што пред неколку години откри како НСА и повеќе влади низ светот ги шпионираат...

Почетокот на секоја година е време кога правиме листа на резолуции и цели кои сакаме...