fbpx

Издава

Друштво за интернет медиуми СМАРТПОРТАЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Контант: [email protected] – 070 242 688

Главен уредник, новости и колумни

Avatar
Својот интерес во областа на паметната технологија го развива одамна како хоби кое што прераснува во нешто повеќе, па резултатот на тоа е и развојот на овој портал. Сака да ги следи сите новини поврзани со оперативните системи, апликациите, мобилните телефони, но и интересните научни и вселенски истражувања.

Колумни

Avatar
Бојан е љубител на читање и пишување научна-фантастика и фантазија. Негови интереси се и приватноста, медиумите, и начинот на кој технологијата влијае на општеството.

Колумни

Едвард Кардељ Џр.
Крипто-ентузијаст и љубител на СФ и хорор стрипови.