Маркетинг

Доколку сте заинтересирани за рекламирање на Смартпортал или имате било какви прашања поврзани со можностите за поставување на реклама, слободно можете да не контактирате на [email protected]smartportal.mk .

Исто така можете да не контактирате за воспоставување на соработка со нас, како одредени настани, објавување на статии и слични форми на соработка.

Позициите на веб страната достапни за поставување на банер се следните:

Logo_sajt_light