September 2016 | Smartportal.mk

Што бараат Microsoft, медицината и ракот во една реченица?! Тоа што логички следуваше после...

Р3 Инфомедиа, сопственик на брендовите Златна книга и Маркетконект, преку својата...

Секогаш кога ќе им го претставам Star Trek на некои од моите пријатели кои не сакаат научна...

Новиот знаменосец на Huawei треба да претставен за малку повеќе од еден месец. Се работи...

Наредната година Nvidia треба да ја претстави новата “Volta” генерација на графички картички,...

Според нови информации од вработен во Apple, наредната година iPhone ќе ги доживее најголемите...

Протекоа скоро сите информации за новиот „голем“ знаменосец на Huawei, кој ќе има исклучително...

Канадскиот гигант своевремено беше најголемиот и најпопуларен производител на паметни...

BitTorrent, компанија којашто стои зад развојот на двете најпознати торент програми, BitTorrent...

(Овој текст е дел од серијата лекции и совети од CareerLaunch — саем за кариера во македонски...

Веќе подолг период можеме да прочитаме за желбата на Елон Маск, сопственикот на SpaceX,...

(Овој текст е дел од серијата лекции и совети “Како до Кариера од Соништата” на CareerLaunch — саем...