August 2013 | Smartportal.mk

Неодамна Sony ја претстави својата најнова конзола PlayStation 4. Конзолата ќе биде пуштена...

Понекогаш може да се случи од една или друга причина да избришеме податоци од нашиот...

Се шпекулира дека корејскиот производител Samsung Electronics се подготвува новата Exynos платформа...

Вашиот веб прелистувач е основната заштита против инфекции од штетен софтвер. Затоа...

Апликациите на iOS отсекогаш биле подобро дизајнирани од своите верзии направени за...

После сите неофицијални верзии кои се појавија на интернет и гласини за најновата...

Microsoft излезе со најновата верзија од својот оперативен систем Windows 8 во Октомври минатата...

Ова е една поубавите апликации што може да се најде на сеуште недоволно развиената...

Google излезе со нова верзија на својата YouTube апликација за Android. Истата содржи нов дизајн,...