July 2013 | Smartportal.mk

Најновата надградба на мобилниот оперативен систем од Google, Android ја носи верзијата 4.3...

Што споделувате, кој се ќе може да го види тоа, дали и кој може да ве „тагне“ на слика,...

За повеќето луѓе отстранувањето на инсталираните програми од компјутерот е доволно...

Почнувајќи од верзијата 4.0 на својот познат интернет прелистувач Firefox, Mozilla започна...

Која и да е причината да не сакате одредена личност од вашата листа на пријатели да...

Сите сопственици на најновите генерации на iPhone и iPad ќе можат да остваруваат HD видео...

Во денешнава рецензија ќе ја претставиме Gigabyte GeForce GTX 780 WindForce 3x OC графичката карта од...