iPhone 8 | Smartportal.mk
-->

Љубителите на Apple производите, таканаречените Apple fanboys, со нетрпение го очекуваат најновиот...

Како поминува времето, добиваме се поразлични информации за новите iPhone-и кои треба...

Новиот iPhone, кој треба да донесе многу долгоочекувани промени во линијата на најуспешниот...

iPhone 5S беше првиот смартфон со читач за отпечатоци на прстите, кој потоа буквално ги...

Најуспешниот смартфон на сите времиња последниве неколку години се соочува со жестока...

Досега за iPhone 8 се изнаслушавме секакви информации и според нив, тој би требало да го...

Веќе премногу долго време има претпоставки, најави и протечени информации кои велат...

Apple конечно ќе направи поголеми промени во дизајнот на iPhone со новата 8-ка. Според најнови...

Apple последните години го задржуваат проверениот изглед на нивниот најдобар и најпродаван...

Брендот Ferrari и луксуз, односно престиж, секогаш одат заедно. Затоа, луксузниот iPhone,...

Samsung и iPhone многу често ги имаме во ист наслов, но ретко на ваква тематика. Имено, според...

Веќе неколку пати пишувавме за можности и опции кои ќе ги има iPhone 8, но повеќето од нив...