Razer | Smartportal.mk

Гејмерите веројатно никогаш нема да бидат задоволни од бројот на слики во секунда...

Денес, ако играте некоја нова и популарна игра и не пуштите видео од играчката сесија...

Успехот на новите играчи на мобилната сцена е можеби лесен, но е и тоа како тежок кај...