Galaxy S8 | Smartportal.mk

Кај никој од нас сигурно немаше сомневање дека новите модели од Samsung, Galaxy S8 и 8+, ќе бидат...

Galaxy S8 е дефинитивно дизајнерски најимпресивниот смартфон кој излезе годинава –...

Galaxy S8 серија – нов начин за интеракција на корисниците со своите уреди Скопје, 20. Април,...

По месеци чекање и шпекулации, Samsung, конечно го претстави својот последен модел на...

Ако некој се сомневаше во успехот на (веројатно) најдобрите смартфони на пазарот во...

Фото: TechnoBuffalo.com Според она што го пренесува DisplayMate, новиот Samsung Galaxy S8 го поседува најквалитетниот...

Двојните камери кај паметните телефони стануваат се проприсутни, пред се бидејќи...

Најновиот смартфон од високата класа на Samsung донесе голем број на новитети, од кои...

Соработката на Samsung и Microsoft се чини дека ја достигнува својата кулминација со новиот...

Многу фанови на Apple веќе забележаа дека Galaxy S8 не е доволно голема надградба. Но, пред...

Една од карактеристиките на импресивните Galaxy S8 и S8+ која не предизвика голема заинтересираност...

Една од главните новини кај новите Galaxy S8 смартфони е функцијата DeX. Се работи за своевидна...