fbpx

Uncategorized

Смартпортал неделник 30.11 – 06.12 2015

Windows 10 е достапен за корисниците уште од крајот на јули оваа година. Меѓутоа, како и обично, не сите корисници веднаш се одлучуваат да...

Смартпортал неделник 23 – 29 ноември 2015

Како и секоја недела, така и изминатата не беше ислучок, па можевме да прочитаме повеќе интересни новости на Смартпортал. Raspberry претстави уште поевтин мини...

Смартпортал неделник 16 – 22 ноември 2015

Најчитаните новости и статии кои што ја одбележаа минатата недела, односно неделата од 16-ти до 22-ри ноември, се следните: Мистериозните авионски исчезнувања треба да станат...

Смартпортал неделник 09 – 15 ноември 2015

Изминатата недела можевме да прочитаме повеќе интересни новости, почнувајќи од претставувањето на првата поголема надградба за Windows 10, па до што се има случено...

Смартпортал неделник 2 – 8 ноември 2015

Што беше најчитано и најважно на Смартпортал изминатата недела.

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА

Среќна нова година на сите читатели на Smartportal.mk