Nintendo | Smartportal.mk

Super Mario, познатиот лик којшто нема некој роден пред деведесеттите кој не го познава,...

Телефонот ви вибрира, го вадите надвор и нешто светка. Притискате на екранот и ви се...

Pokemon Go лудилото со кое е зафатен светот, дојде во право време за Nintendo да лансира старо/нова...

Една од најпопуларните игри, која што сигурно нема некој кој што нема слушнато за неа,...