Surface Studio | Smartportal.mk

Surface дивизијата на Microsoft е дефинитивно најнапредна во светот на хардверските уреди...

Microsoft Surface Studio беше веројатно најинтересниот десктоп компјутер претставен минатата...

Surface Studio е најновиот продукт од хардвер дивизијата на Microsoft, кој како и сите негови...

Microsoft неодамна го претстави Surface Studio, „се во едно“ десктоп компјутерот наменет за...

Живееме во време во кое едноставно дојдовме во ситуација нашите животи да зависат...

На Windows 10 настанот кој се одржа вчера во Њујорк, покрај очекуваните работи, беа претставени...

Surface тимот на Microsoft не престанува да нѐ изненадува – нивниот најнов продукт е „се во...