Nintendo Switch | Smartportal.mk

И покрај тоа што многумина се надеваа дека новата играчка конзола на Nintendo ќе им конкурира...

Nintendo отсекогаш бил најиновативен во секторот на играчки конзоли – додека конкуренцијата...