CES 2017 | Smartportal.mk

Годинава на CES 2017 беа претставени голем број на лаптопи со неверојатни перформанси...

Многу интересни новитети се случија на овогодинешниот саем за технологија CES 2017. Од...

Со почетокот на CES 2017 Intel ги претстави наследниците на Skylake процесорите (или само појачани...

На почетокот на секоја година, сите производители од светот на технологијата се собираат...

Google навлегува длабоко во автомобилската индустрија во последниве 18 месеци. Ова може...

Xiaomi е еден од најпознатите производители на смартфони во светот. Меѓутоа оваа компанија...