Project Neon | Smartportal.mk

Новиот дизајнерски јазик кој ќе ја одбележи “Fall Creators Update” надградбата на Windows 10 досега...

Microsoft, а особено Surface тимот, се одлични во криењето на информации за нови производи....

Наскоро, сите корисници на Windows 10 компјутери ќе добијат освежен дизајн на својот оперативен...

Најпопуларниот десктоп оперативен систем наскоро ќе добие визуелно освежување. Project...

Windows 10 е еден од најминималистички и најмодерно дизајнираните оперативни системи,...