LG G6 | Smartportal.mk

Претходните неколку години, корејскиот LG имаше прилично чудни смартфони во високата...

Паметните телефони веќе подолго време важат за прилично доверливи уреди – најголемиот...

Веќе може со скоро целосна сигурност да потврдиме дека ги знаеме сите информации за...

На крајот од овој месец, на MWC саемот во Барселона, LG ќе го претстави својот нов знаменосец....

На MWC саемот во Барселона на 26 февруари, LG ќе го претстави својот нов знаменосец, кој...

На MWC во Барселона оваа година ќе бидат претставени многу смартфони од високата класа,...

Еден од најочекуваните паметни телефони на саемот MWC во Барселона е знаменосецот G6...

Новиот дигитален асистент на Google, практично наречен Assistant, засега е достапен само во...

Процесорите во нашите паметни телефони немаат потреба од ладење, односно се ладат...

Денес, кај купувачите скоро и да не може да помине смартфон од високата класа без да...

Многумина сигурно не го знаат, но LG Chocolate BL40 (на фотографијата подолу) за мене беше еден...

Овогодинешниот знаменосец на LG познат како LG G5 и покрај големите новитети не се пофали...