ed889261-746a-4319-adab-84b59585d825_6

На страната од Windows каде што може да најдете избор на разни теми и позадини за вашиот десктоп, може да се симне тема на која што сликите за позадините се направени во Охрид. Поточно сликите се од зајдисонца на охридското езеро, сликани од фотографот Slavco Stojanoski.

Темата го носи името Lake Ohrid Sunsets, а можете да ја симнете на следниот линк.