18:9 | Smartportal.mk

“Galaxy A” серијата на телефони на Samsung е позната по тоа што нуди премиум карактеристики...

Кинескиот премиум бренд OnePlus наскоро треба да го претстави својот нов знаменосец 5T,...

Еден од најппопуларните производители кај смартфон ентузијастите, OnePlus, наскоро треба...

Веројатно најпопуларниот кинески производител кај смартфон ентузијастите, OnePlus, годинава...

Скоро сите смартфони од високата класа денес се префрлија на нов сооднос на страните...

“G” серијата на LG своевремено беше знаменосецот на гамата на смартфони, но последниве...

LG е првиот производител кој го почна трендот на смартфони со издолжен дисплеј, односно...

Годинава LG, па потоа и Samsung се одлучија да направат прилично голема промена во начинот...

Многумина сигурно не го знаат, но LG Chocolate BL40 (на фотографијата подолу) за мене беше еден...