ПР Објави | Smartportal.mk

Скопје, (28.03.2017) Скопје заедно со Белград, Берлин, Њу Јорк, Москва, Сао Паоло и други светски...

Мотоциклистите спаѓаат во групата на учесници во сообраќајот кои најмногу се изложени...

Скопје (28.03.2017) 29от Меѓународен саем на книгата, 20от Меѓународен саем за образование...

Во организација на Британскиот Совет во Македонија и ЊуМенс Бизнис Акцелераторот...

Скопје, (23.03.2017) Во Македонија се развива нова урбана приказна во оптичкото поле. Секој...

Скопје, (20.03.2017) Нешто несекојдневно го привлече вниманието на Скопјани минатиов викенд....

Скопје, 17. март 2017 – Самсунг (Samsung) на Меѓународниот форум за Дизајн 2017 (International Forum Design...

(Скопје, 16.03.2017) – Три месеци бесплатно за НеоТрио пакетите е новата и тековна понуда...

Сеавус Едукативен и Развоен Центар (СЕДЦ) и Сеавус Инкубатор, во соработка со Млади...

Макпетрол АД продолжува со инвестицискиот циклус и непрекинато инвестира во сопствените...

Париз, 15. Март 2017 – Самсунг (Samsung) ги претстави новите детали во врска со својата палета...

Денес се одржа работилницата “Инклузивен ИТ сектор во Македонија” како  дел од проектот...