fbpx

РЕЦЕНЗИИ

Xiaomi Mi 3 Рецензија: Една недела со овој одличен телефон

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DI_m3ZNVCX8?list=UU3dNpHlAD1Rq0D8YjQjaMxA] Сигурно повеќето од вас имате слушнато за кинеската компанија Xiaomi која што постепено стана една од најголемите производители на мобилни телефони во светот....

Windows 8.1 први импресии

Microsoft вчера ја направи достапна бесплатната надградба на финалната верзија на Windows 8.1 за сите лиценцирани корисници на Windows 8 на таблет или десктоп...

Nexus 7 2013

Nexus 7 таблетите за првпат се појавија на пазарот во Јули 2012 година и веднаш се здобија со огромна популарност кај корисниците заради одличната...

GTX 780 WindForce OC

Во денешнава рецензија ќе ја претставиме Gigabyte GeForce GTX 780 WindForce 3x OC графичката карта од најновата серија на NVIDIA. GTX 780 е втората карта...