fbpx

СЕРВИСИ

Cortana интегрирана во најновата верзија од Cyanogen OS

Корисниците на некои од OnePlus уредите кои што работат на Cyanogen OS оперативниот систем почнаа да добиваат надградба на системот која што доаѓа со...

Искористете ја шансата и заштедете – Уште 2 дена од neoCloud новогодишната промоција

NeoCloud, една од најдобро развиените платформи за сервиси во Облакот во Македонија, на потенцијалните корисници им нуди можност за заштеда за време на новогодишните...

WhatsApp ќе добие видео повици ?

Не можеме да кажеме дека на корисниците им фали апликација преку која што би можеле да се гледаат со соговорниците, односно да прават видео...

Google развива нова апликација за разговори засилена со вештачка интелигенција

Изгледа деновиве има повеќе новости за неофицијални информации, отколку точни и проверени кои доаѓаат од компаниите. Сепак, тоа не значи дека не се интересни...

Новогодишна промоција на neoCloud

NeoCloud, една од најдобро развиените платформи за сервиси во Облакот во Македонија, на потенцијалните корисници им нуди можност за заштеда за време на новогодишните...

Бесплатно испробај ја апликацијата Pickbox на LG Smart TV

Побарај го својот Pickbox промотивен код и 7 дена неограничено уживај во повеќе илјади часови ТВ серии, филмски класици и содржина на „Дизни“ бесплатно! Бирај...

Microsoft ќе дозволи задржување на бесплатниот простор од 15 GB на OneDrive

Во една од најнепопуларните одлуки на компанијата во изминатиот период, Microsoft го откажа неограничениот простор на OneDrive, а тој од 15 GB за корисниците...

Cortana официјално достапна на Android и iOS

Microsoft од оваа недела ја претстави официјалната верзија од Cortana достапна на двете најмногу користени платформи, Android и iOS. Бета верзија од Cortana беше...

Започнува официјалниот крај на Flash, Adobe Flash Professional прераснува во Adobe Animate

Нешто што веќе одамна се „заговара“ од повеќето програмери и ИТ компании, конечно доаѓа и од Adobe. Flash технологијата која што мора да се...

Што е Ониво?

Ониво е бесплатна и најсовремена веб апликација развиена во Македонија со единствена цел - олеснување на секојдневната работа поврзана со фактурирање и магацинско работење...

Обратна аукција во секојдневниот живот

Мобилната апликација Claxi за прв пат им овозможи на сите граѓани да бидат дел од најголемата обратна аукција која е активна секој ден 24/7...

Gmail со уште една мерка за посигурна комуникација

Gmail како еден од најмногу популарните email сервиси, можеме да видиме дека активно работи на подобрување на безбедноста во комуникацијата. Веќе подолг период пораките...