Facebook | Smartportal.mk

  Сопственикот на Facebook даде интересно новогодишно ветување: да ја „поправи“ најпопуларната...

Facebook претходно најави дека ќе им овозможи на корисниците алатка со чија помош ќе можат...

Системот за препознавање на лицето кој Facebook веќе одамна го развива и користи, сега...

Според информациите кои Facebook ги добива од своите корисници, не секогаш блокирањето...

„Тагнете го пријателот кој спие до касно“, „Лајкнете го ова ако и вие не ги сакате...

Сигурен сум дека сите ние имаме пријатели чии објави на Facebook некогаш едноставно не...

Кога ќе се земе во предвид популарноста на Facebook Messenger можеби прашање на време беше...

Како што е обично случајот, Facebook тестира одредени нови функции на многу мал број од...

Како што ни е познато на повеќето, Facebook Stories, никогаш не успеаја да ја достигнат ни приближно...

Можеби во нашата земја тоа е ретка појава, меѓутоа на светско ниво објавата на слики...

Фото: TechCrunch.com Голем дел од бизнисите функционираат преку директна комуникација со...

Кога ќе помислите на некоја компанија за технологија, многу е голема шансата на помислите...