Alphabet | Smartportal.mk

Фото: PC World Од комерцијален аспект, најголемиот предизвик со кој се соочуваат компаниите...

После 16 години на чело на Google, односно подоцна на Alphabet, Ерик Шмит ќе се повлече од својата...

Замислете дека викате такси преку апликација на вашиот смартфон и за 5 минути пристигнува...

За оние кои не се запознаени со проектот, го започна Google (продолжи Alphabet) во 2014 година...

Покрај развојот на технологијата, како и регулацијата во државите, цената на автономните...

Honda е третиот најголем производител на возила во Јапонија. Овој автомобилски гигант...

Google уште во месец мај оваа година соопшти дека соработува со автомобилската корпорација...

После толку компании коишто објавија дека некој од нивните сервиси ја има поминато...

По објавата на финансиските резултати за минатата година, Alphabet, новата холдинг компанија...

Тимот од Google кој што работеше на развојот на паметните контакти леќи кои што преку...

Google, компанија која што стана многу повеќе од интернет пребарувач, влезе во многу повеќе...

По најавите минатата недела дека почетокот на тестирањето на Project Ara нема да се одржи...