Intel | Smartportal.mk

Фото: Intel Компанијата Intel го претстави процесорот од 8-мата генерација со интегрирана...

Во пресрет на Глобалниот саем на иновации(CES), кој ќе започне кон крајот на месецот...

Сигурносен пропуст е пронајден кај компјутерските процесори од Intel, односно тие направени...

Неодамна пишувавме дека за да имате целосно безбеден Windows 10 оперативен систем, Microsoft...

Насловот погоре и откако ќе го прочитате останува неверојатен и сензационален, бидејќи...

Денес скоро секој псоериозен корисник на десктоп или лаптоп компјутер премина на...

Своевремено најголемиот играч на сцената на микрочипови, Intel, последнава деценија...

Според сите познавачи од областа, наредниот чекор во поглед на процесорската моќ на...

За многумина македонски купувачи на лаптопи, Chome OS оперативниот систем на Google не е...

Доколку имате план да составувате нов десктоп компјутер наредниве неколку месеци,...

Не е тајна дека брзината на процесорите кои ги користиме во нашите компјутери, лаптопи...

Intel Atom серијата беше позната по тоа што се вградуваше во најевтините и најмали лаптопи,...