Доколку не го гледавте настанот на кој Apple, меѓу другото, ги претстави новите iPhone телефони, iPhone 13 mini, iPhone 13, како и нивните про верзии iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max или едноставно не ви се чита цела статија, Apple се погрижи и вие да едноставно ги дознаете сите новини кои овие телефони ги донесуваат.

Видеото е доволно кратко за да може да го задржи вашето внимание и во главно се концентрира на новините кои се дел од новата серија, односно не набројува непотребни карактеристики.

Тоа значи дека ќе можете да ги видите сите модели, поделени по големина, нивните достапни бои, а секако посебно се истакнати подобрувањата кај камерите, чипот од Apple и слично.

Претходна статијаСтартува ReLOaD2 – проект за транспарентна соработката меѓу општините и граѓанските организации
Следна статијаMicrosoft ја потврди потребата од TPM 2.0 за користење на Windows 11 и објаснува како да се вклучи овој модул
Својот интерес во областа на паметната технологија го развива одамна како хоби кое што прераснува во нешто повеќе, па резултатот на тоа е и развојот на овој портал. Сака да ги следи сите новини поврзани со оперативните системи, апликациите, мобилните телефони, но и интересните научни и вселенски истражувања.