Apple | Smartportal.mk

Легендарниот интерфејст на оперативниот систем Lisa, претходникот на Mac се враќа на...

  Веќе извесно време трае сагата во која се вовлече Apple. Компанијата од Купертино ја...

Motorola и HTC истакнаа дека нивните мобилни уреди не стануваат побавни со текот на времето,...

Бројни корисници на iPhone мобилните телефони почнаа поднесување тужби против компанијата-производител....

Apple планира во текот на наредната година да започне со спроведување во дело на планот...

  Strategy Analytics објави извештај од испитувањето на првите корисници на новиот iPhone X. Испитувањето...

Компанијата од Купертино се огласи во врска со шпекулациите дека постарите модели...

Речиси секој корисник на iPhone забележал дека со текот на времето се намалува процесирачката...

„Омразата“ меѓу Apple и производителите на Android смартфони не е ништо ново – тие константно...

По неофицијалните најави од TechCrunch, како што очекувавме, Apple излезе со потврда дека...

Веројатно најважниот оддел во Apple, кој се смета за најзаслужен за нивното препородување...

Според неофицијални информации, кои наводно ќе станат официјални денес или во текот...