Совети | Smartportal.mk

Кој може денес да си замисли барем еден ден без интернет? Дали за забава или работа,...

Бил Гејтс, мотивиран од честите прашања кои ги добива од студентите поврзани со кариера,...

Условите под кои се одвива сообраќајот во зимските месеци се по многу нешта специфични....

Снегот, мразот и минусните температури во овој период од годината најмногу проблеми...

За безбедно пристигнување на саканата дестинација во зима, во услови на замрзнати...

Секоја есен по 15 ноевмри, започнува законската обврска за носење зимска опрема во...

(Овој текст е дел од серијата лекции и совети од CareerLaunch — саем за кариера во македонски...

Веројатно неколку пати досега сте помислиле да се „одлепите“ од дигиталниот свет....

Дојдовме и до третиот дел на овој водич за купување на телефон. Како што пишав во првиот...

Во продолжение на првиот дел од овој водич доаѓаме со обид да ви го олесниме товарот...

Телефони. Телефони насекаде. Толку многу ги има што се блокирате при помислата да ги...

Минатиот месец Неотел својата понуда ја прошири со понуда и на телевизија, со што ја...