Истражувања | Smartportal.mk

Последните истражувања велат дека смартфоните се главните носители на интернет сообраќајот...

Истражувања на разни теми во денешно време има многу, па не можеме за секое да тврдиме...

Секогаш е интересно кога нешто што е прилично очигледно, ќе биде докажано со некое...

Повеќето од нас сигурно мислат дека со се’ поголемата популарност на мобилните...

Влијанието коешто го имаат друштвените мрежи е нешто што често е предмет на истражувања....

Најпопуларната социјална мрежа, освен тоа што поврзува милиони луѓе на планетата,...

Социјалните мрежи иницијално беа дизајнирани да ги поврзаат луѓето од различни делови...

Влијанието на добриот друштвен живот врз здравјето на луѓето е нешто што одамна се...

Агенцијата Zenith, како дел од нивното Mobile Advertising Forecasts истражување, излезе со интересни...

Во постапките и неизговорените коментари на младите луѓе често се чувствува преќутната...

На сите ни е познат огромниот број на достапни апликации за мобилните платформи, кои...

Создадени се нови човечко-животински ембриони (химери) за истражувања Група на научници...