Најмалиот инајевтин Surface во линијатана производи, SurfaceGo, Microsoft го претстави на почетокотод летото, односно во јули. Овој уред работи во S режимот од Windows 10, но корисниците имаат можност да ја активираат целосната верзија.

Како и секогаш, едни од најинтересните реклами, со исклучок на навистина креативните и скапи кои се поретки, се рекламите кога една компанија ја „напаѓа“ другата, конкурентот.

Во оваа реклама, малодевојче кажува дека сака Surface Go, затоа што iPad било воред кога имала 6 години, а сега има 10. Сега таа сака вистински компјутер на кој може да прави повеќе.

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.