Ладните и врнежливи денови не се повеќе пречка за да го испуштите секојдневниот тренинг. Во низата фитнес производи, овој пат, Смартус го издвојува статичниот велосипед OVICX Q100C. Брендот Xiaomi со неговиот екосистем на производи повторно се потруди да ги изненади своите потрошувачи како и сите останати обожаватели на домашниот тренинг.

Изработен е од цврста конструкција и едноставен е за користење и за пренесување низ просториите во домот. Се карактеризира со 100% прилагодлив интензитет на возење, опремен е со LCD екран кој во реално време ги прикажува сите релевантни податоци поврзани со тренингот, “Bullhorn” удобни рачки за стабилност при тренингот и правилен став на вашето тело.

Статичниот велосипед OVICX Q100C е создаден во согласност со вашите потреби и е идеален за сите оние кои сакаат сопствениот дом да го претворат во домашна фитнес сала.

OVICX Q100C е веќе достапен на официјалната веб страна на Смартус на следниот линк https://www.smartus.mk/ovicx-q100c-statichen-velosiped-1555.html

Претходна статијаA1 Academy – бесплатна академија за млади за стекнување дигитални вештини
Следна статијаЧетири фантастични филма доаѓаат на Pickbox NOW