Dell Optiplex е лидер на пазарот веќе 28 години и е прв избор на многу организации поради квалитетот, поддршката и перформансите.

Најновата генерација на десктоп компјутери од бизнис класа е стандардно достапна во три серии односно Optiplex 3000, 5000 и 7000 серија.

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТ?

Dell Optiplex десктоп компјутерите доаѓаат со последната генерација на Intel Core процесори и се наменети за бизнис корисниците на кои им е потребно решение кое нуди стабилност, квалитет и одлични перформанси кои ќе овозможат подобра продуктивност.

Тоа што Dell Optiplex припаѓа на бизнис класата значи дека системот ќе добива софтверски надградби на апликациите и драјверите повеќе години што ќе овозможи беспрекорно функционирање на системот.

Dell Optiplex е достапен во 4 изведби кои може да се прилагодат на секој корисник: Mini tower, Small Form Factor, Micro и Ultra шасија.

ТЕХНОЛОГИЈА ШТО СЕ ПРИЛАГОДУВА НА ВАС

Трансформирајте го Вашето работно искуство со Dell Optimizer.

OptiPlex e единствениот десктоп компјутер што вклучува софтвер за оптимизација со вградена вештачка интелигенција која учи и реагира на начинот на кој Вие работите. Функционалностите како ExpressResponse и Intelligent Audio интуитивно ги анализираат и Подесуваaт критичните области на Вашиот систем, вклучувајќи ги перформансите, звукот и повеќе. Резултатот? Беспрекорно искуство со значително помалку пречки, каде и да работите.

Најновите Dell Optiplex модели се достапни за нарачка во Макпетрол А.Д. – Центар Dell.

Претходна статијаVolkswagen ќе добие 270 милиони евра по спогодбата со неколку од поранешните директори
Следна статијаДали вашите деца знаат за корупција?