fbpx

iOS7 - Резултати од пребарувањето

Ако не сте задоволни со резултатите, ве молиме пребарајте повторно

“AAA” сака да и забрани на Siri да зборува со возачот

Се’ што ви го одвлекува вниманието додека возите автомобил е со свој ризик, а неодамна “AAA” со истражување тврди дека и Siri, виртуелниот асистент...

Хакери успешно ја пробиле Activation Lock заштитата на Apple ?

Activation Lock е функција воведена со претставувањето на iOS 7 како дел од Find my phone. Со вклучување на Find my phone се вклучува...

Flip Control Center за iOS 7

До пред 2-3 години беше нормално за секој iOS корисник што го знаеме да прави JailBreak, најголемиот дел уште прв ден откако ќе купат...

Седум нови можности на Siri во iOS 7

Со најновата верзија на iOS Siri исто така добива подобрување и унапредување на работењето. Siri сега треба да работи попаметно, побрзо, а исто така...

Livescribe 3 – ново “паметно” пенкало

Livescribe 3 Smartpen е новото “паметно” пенкало чија основна функција е да ги дигитализира вашите рачно напишани текстови. Пенкалото е предвидено да работи во...