yahoo-iphone-search

За некоја недела ќе заврши оваа година, па како и секоја година ќе почнат да бидат објавувани разни топ листи за годината што изминала. Yahoo ја објави својата листа на најмногу пребарувани термини во 2013 година, која ја состави во Топ 10 листа. Во продолжение можете да ги погледнете 10-те најмногу пребарувани термини на Yahoo за 2013:

1. Miley Cyrus
miley-cyrus

2. Kim Kardashian

kim-kardashian

3. Kate Upton

kate-upton

4. Minecraft

minecraft

5. Selena Gomez

selena-gomez

6. Obamacare

obamacare

7. Amanda Bynes

amanda-bynes

8. Jodi Arias

jodi-arias

9. iPhone 5

iphone-5

10. Justin Bieber

justin-bieber

Претходна статијаFacebook ќе прикажува повеќе важни и често коментирани новости
Следна статијаToshiba го купи OCZ за 35 милиони долари
Мишо Лекиќ
Својот интерес во областа на паметната технологија го развива одамна како хоби кое што прераснува во нешто повеќе, па резултатот на тоа е и развојот на овој портал. Сака да ги следи сите новини поврзани со оперативните системи, апликациите, мобилните телефони, но и интересните научни и вселенски истражувања.