Кога станува збор за сајбер-безбедност, сите организации во современото работење се соочуваат со голем број на ризици. Овие ризици се во постојан пораст и затоа за секоја организација е многу важно да има соодветна сајбер-заштита.

Како да ги избегнете потенцијалните сајбер-напади и да ја зголемите продуктивноста?

Сега може да создавате и безбедно да споделувате корпоративна содржина од каде било, во кое било време и на кој било уред. Acronis Cyber Protect Cloud е единственото решение што природно ги интегрира сајбер-безбедноста, заштитата на податоците и управувањето за да ги заштити крајните точки, системи и податоци. Оваа синергија ја елиминира комплексноста, така што давателите на услуги можат подобро да ги заштитат своите клиентите, а притоа да ги намалат трошоците.

Што обезбедува Acronis Cyber Protect Cloud?

Најдобар бекап и враќање на податоците

Резервна копија на целосна слика и ниво на датотека, враќање на податоци на заштитени работни оптоварувања на повеќе од 20 платформи со скоро нула RPO и RTO.

Подобрена основна сајбер-заштита без дополнителни трошоци

Напредно откривање на однесувањето засновано на AI, малициозен рансомвер и нулта напади врз крајните точки и системи.

Управување со заштитата создадено за MSPS

Овозможува темелни истраги по случување на инциденти и соодветно санирање, со одржување на ниски трошоци преку собирање на дигитални докази и нивно зачувување во безбедно централно складиште.

Ова решение го редуцира ризикот, ја зголемува профитабилноста и ги намалува трошоците.

Подобрете го бекапот со есенцијална сајбер-заштита без дополнителни трошоци. Здобијте се со уникатна конкурентна предност и зголемете ја профитабилноста. Acronis Cyber Protect Cloud обезбедува сајбер-заштита која ги покрива сите крајни точки.

За повеќе информации во врска со решенијата од Acronis контактирајте го продажниот тим во АИТОНИКС, јавете се на +389-(0)2-329-8338 или пишете на следната email адреса: [email protected]

Претходна статијаЛажни инсталации на Windows 11 инсталираат малициозен софтвер наместо новиот оперативен од Microsoft
Следна статијаWindows 11 веќе го има во статистиките со добар дел од пазарот