Mакедонската веб продавница за смарт уреди Смартус и оваа година нуди големи попусти за Black Friday. Погледни го богатиот каталог, искористи ги попустите и одбери го твојот фаворит.

Поднови се со роботска или безжична правосмукалки по намалени цени и олесни го чистењето. Одбери си и смарт часовник, електричен или статичен велосипед, фитнес справа за трчање или веслање и многу други уреди по екстра цени.

Целосната понуда на сите смарт-уреди може да ја погледнеш на следниот линк: https://www.smartus.mk/akcija/black-friday-2023/.

Претходна статијаЈавните Reels сега можат да бидат симнати на телефонот на корисниците
Следна статијаSpotify имаат таен договор со Google со кој не плаќаат „провизија“ за претплатата на нивните корисници на Android