Доколку сте заинтересирани за комплетно организиран процес за пронаоѓање на кариера во дигиталниот свет, првата недела од месец септември е идеалено време да дадете вистинска шанса за тоа.

Change Academy на 5, 6 и 7 септември, во термините од 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00, 17:30 часот во своите простории организиранастан насловен Change your Career Days.

Целта на Change your Career Days е претставување на можностите и предизвиците кои ги нуди академијата и работата во IT светот.

Настанот е наменет за сите оние кои сакаат да изградат кариера како идни програмери, дигитални маркетери, софтвер тестери и графички дизајнери.

Сите кои ќе присуствуваат ќе имаат можност да добијат стипендии и полустиоендии за нашите академии. Change Academy нуди повеќе Академии чии програми се во тек со најновите светски трендови, а она што ги издвојува од останатите се секако менторите.

Секоја Академија има свој ментор кој од самиот почеток, па се до завршувањето на академијата го следи усовршувањето на студентите, ги следи неговите силни и слаби страни и го насочува кон вистинската работна позиција. Целиот процес е од особено значење за правилно и целосно совладување на материјата и за полесно вработување за време или по завршување на Академијата. Програмите се наменети за почетници и не ви се потребни никакви предзнаења.

Дадете си вистинска шанса  за промена на вашата кариера и потврдете го своето присуство на настанот Change your Career Days, за се останато ќе се погрижат менторите на Change Academy.

Претходна статијаGoogle Maps ќе добие поддршка за Live Activities функцијата на iPhone
Следна статијаНеофицијално објавени трите први производи од CMF by Nothing