Samsung Electronics ја врати довербата на кралското семејство

Традицијата на избор на добавувачи (Royal Warrant) датира од 15 век, а валидните добавувачи ги избира Кралската палата. Samsung е горд што го доби ова суверено признание од Кралскиот добавувач

Скопје, 11 мај – Компанијата Samsung Electronics во Велика Британија ја врати довербата на британската кралска палата како еден од добавувачите на потрошувачка електроника и на тој начин обезбеди пласман на уште поширок опсег на уреди.

Веќе добро познат меѓу членовите на кралското семејство, Samsung е горд што обезбедува висококвалитетни технолошки решенија за британската кралска палата од 2012 година како форма на годишно обновување на договор, а оваа соработка ја одржува компанијата на врвот, меѓу другите светски познати брендови.

Обновувањето на договорот со Кралската палата е чест и служи како доказ за квалитетот на нашите производи и услуги. Горди сме што ги зајакнуваме нашите односи со Кралската палата, особено затоа што ова е година кога се одбележува 70-годишнината од инаугурацијата на Нејзиното Височество – Кралицата“, изјави Брајан Форд, потпретседател за корисничко искуство во Samsung Велика Британија и Ирска.

Традицијата на избор на добавувачи (Royal Warrant) датира од 15 век, а валидните добавувачи ги избира Кралската палата. Samsung е горд што го доби ова суверено признание од Кралскиот добавувач.

Претходна статија11 мај – ден на културата во сообраќајот
Следна статијаСо откажувањето на iPod touch, овој уред од Apple заминува во историјата

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.