Screenshot 2014-08-27 17.29.50

Пред официјалното претставување на некој нов производ веќе стана нормална работа прво да се изначитаме и изнагледаме разни „протечени“ информации и видеа кои што тврдат дека имаат дојдено до одредена тајна и неофицијална информација. Тоа се случува со сите нови производи, повеќе или помалку, па тоа е случајот во овој период со очекуваниот нов iPhone кој што се очекува да биде претставен на 9-ти Септември. Може да се каже дека производите на Apple се предмет на повеќе шпекулации поради големата тајност во која што се чуваат до нивното официјално претставување, а и типот на промоција кој што е карактеристичен за оваа компанија.

Следното видео, кое што го носи насловот „Дали е ова новиот iPhone 6 ? “, сигурно има „измамено“ многу луѓе мислејќи дека се работи навистина за некоја нова неофицијална снимка од овој телефон. Авторот на ова видео можеби само сакал да се пошегува, а можеби и ова е негов начин на покажување на протест против трендот на опседнување со неофицијални видеа и информации. Како и да е, видеото сигурно ќе ве насмее, а не веруваме дека воопшто би очекувале што ќе биде прикажано во него.

Претходна статијаSeagate го претстави првиот хард диск со капацитет од 8 терабајти
Следна статија64-битната верзија од Google Chrome достапна за сите корисници
Мишо Лекиќ
Својот интерес во областа на паметната технологија го развива одамна како хоби кое што прераснува во нешто повеќе, па резултатот на тоа е и развојот на овој портал. Сака да ги следи сите новини поврзани со оперативните системи, апликациите, мобилните телефони, но и интересните научни и вселенски истражувања.