Меколи Колкин е „сам дома“ со Google Assistant

Home Alone Again with Google Assistant е името на новата реклама од Google во која Кевин Макалистер (Меколи Колкин) е повторно сам дома, но овој пат со помош од асистентот од Google

Најновата реклама од Google за нивниот Google Assistant е можеби една од најинтересните реклами на кои имаме „налетано“.

Во рекламата Кевин повторно е сам дома, но овој пат нешто постар од тоа што беше. Улогата повторно ја има Меколи Колкин, а истата ги рекреира неколку од интересните сцени во филмовите.

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.