Фото: Shutterstock.com

Во текот на денот големи се шансите да кога ја имате вклучено вашата Instagram апликација да сте изненадени со известување дека вашата сметка е суспендирана поради прекршување на правилата на мрежата.

Можете да притиснете да ја предизвикате оваа одлука, но без разлика што и да направите, сметката ќе остане блокирана и не можете да ја користите.

Ова испадна дека сепак е поголем проблем и им се случува на доста корисници. Од Meta го потврдија постоењето на проблемот, најавија дека го проверуваат и се извинија за непријатностите.

Сметките веќе би требало да почнат да работат, па доколку вашата уште не е вклучена, тоа можете да го очекувате во часовите што следат. Се што треба е да се најавите стандардно со вашите корисничко име и лозинка.

Претходна статијаМакедонски Телеком оствари позитивни резултати во првите девет месеци на 2022 година 
Следна статијаЕлон Маск остана единствениот директор во Twitter
Својот интерес во областа на паметната технологија го развива одамна како хоби кое што прераснува во нешто повеќе, па резултатот на тоа е и развојот на овој портал. Сака да ги следи сите новини поврзани со оперативните системи, апликациите, мобилните телефони, но и интересните научни и вселенски истражувања.