R326Од денес се достапни новите 327.23 WHQL драјвери за GeForce графичките карти на NVIDIA. Според NVIDIA овие “Game Ready” драјвери ги зголемуваат перформансите до 19% кај GeForce 400, 500, 600 и 700 сериите на графички карти во неколку игри споредено со 320.49 WHQL драјверите.

Новите драјвери доаѓаат во комплет со NVIDIA PhysX v9.13.0725 софтвер и HD Audio v1.3.26.4 драјвер. Исто така, драјверите вклучуваат и поддршка за NVIDIA SHIELD и неколку нови 4K дисплеи, а додадени се и повеќе 3D Vision и NVIDIA SLI профили.

Повеќе за 327.23 драјверите може да прочитате на следниот линк, додека истите може да ги преземете овде.

Претходна статија24-тата верзија на Firefox спремна за надградба
Следна статијаZoho Docs од сега и на десктоп