Конечно дојде и овој ден, а за фановите на Huawei, па и останатите, ова е шанса за малку да се тргне паметот од моменталната ситуација во светот. Huawei ќе ја претстави својата P40 серија, а како и обично се очекуваат одлични уреди, доста новини и уште подобра камера од ланските модели.

Поради случувањата со корона вирусот, настанот нема да може да се одржи во Париз каде што обично се одржува, па наместо тоа, истиот ќе се одржи во посебно прилагодена сала, но без публика.

За тие што како и да е би го следеле настанот од дома, ова и не претставува некоја голема разлика. Настанот ќе тече исто како и со публика, а ќе може да се следи онлајн.

Настанот треба да започне во 14:00 часот, а ќе може да се следи преку YouTube, односно на видеото во продолжение.

Повеќе информации, а секако и алтернативни начини на следење, можете да најдете на следните линкови:

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.