PLayStation 4 Pro | Smartportal.mk

Xbox One X направи вистинска мешаница на претставувањето на E3 – Microsoft го најави како...

За многумина, PlayStation 4 веќе беше доволно моќна конзола, но оние кои имаат 4K телевизори...