РСБСП | Smartportal.mk

Во пресрет на празничните денови, Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот...

Се бројат деновите до крајот на 2017 година  и  почетокот на новата календарска година. ...

Сообраќајните незгоди најчесто се последица на  напочитување на сообраќајните правила...

Зимското време се приближува, бидете сигурни дека вашето возило нема да ве остави...

Среда, 15 ноември 2017 година, почнува да важи обврската за задолжително поседување ...

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и европскиот ракометен...

Сообраќајните незгоди со тешки и  фатални последици за жал станаа составен дел од...

Сообраќајните незгоди се случуваат секому, секаде и во секое време и секој учесник...

Без разлика дали патувате преку ден или во текот на ноќта, од клучно значење е да бидете...

Пневматиците се една од поважните безбедносни карактеристики на возилото и во голема...

Поспаниот возач е неспособен да направи нешто за да избегне критична ситуација или...

Брзо возење. Неискусниот млад возач не е во состојба да го процени потребното време...