Ново изненадување од Замрзнатиот Петко и 5+ Фамилија, проследено со многу музика, игра и дружење, ве очекуваат на СЛАДОЛЕНД – овогодиннешната мини-турнеја на 5+ Бенд.

По повод јубилејот на 5+ образовната и забавна платформа која повеќе од 15 години успешно ги забавува и едуцира не само децата, туку и родителите, 5+ БЕНД и 5+ ФАМИЛИЈА подготвија ново музичко-сценско доживување за децата – овој пат фокусирајќи се на пораки за здрава и чиста животна средина и заштита на планетата.

Препознавајќи ја итноста на потребата од повторна популаризација на еколошките вредности, својот петнаесетгодишен јубилеј 5+ ФАМИЛИЈА го посветува токму на таа тема преку одржување на мини турнеја со своето најново музичко-сценско дело во градовите Битола (7 јуни), Штип (14 јуни), Скопје (17 јуни) и Охрид (30 јули).

Концертите ќе бидат бесплатни, на јавни простори и отворени за широката јавност.

Петко и 5+ Фамилија ве очекуваат!

Дознај повеќе за Петко и 5+ Фамилија:

https://www.facebook.com/5plusfamilija

https://www.instagram.com/5plusfamilija/

https://5plus.mk/

Претходна статијаОтворањето на новиот А1 продажен салон во “Капитол Мол” со неповторливи дополнителни попусти за уреди и подароци за посетителите
Следна статијаТелеком обезбеди директен пренос од специјалниот перформанс на Били Ајлиш во Германија

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.