Со неговиот модерен и елегантен дизајн а и со најновата опција за автоматско празнење, роботот се сместува на врвот од областа на роботски правосмукалки. Со помош на ефикасниот систем и зголемената моќ на вшмукување од неверојатни 2700Pa, роботот со сигурност ќе одговори на вашите барања и желби.

Она што најмногу го разликува од останатите роботи е базата за автоматско празнење на садот за прашина. Од една страна заштедувате време, а од друга страна ќе бидете сигурни дека честичките прашина кои роботот ги собрал нема да се вратат назад во воздухот. Имено, базата за празнење функционира на начин што кога роботот ќе се позиционира на истата, преку црево со големина од 380мм ќе ја собере сета нечистотија од истиот во нејзиниот сад од 3 литри.

Прецизното мапирање на просторот се должи на SLAM алгоритмите и на 24те вградени сензори со чија помош роботот одлично се снаоѓа и во посложени простории.

Viomi S9 може да се нарача на официјалната страна на Smartus.mk во бела (https://www.smartus.mk/viomi-s9-robotska-pravosmukalka-bela-1484.html) и црна (https://www.smartus.mk/viomi-s9-robotska-pravosmukalka-crna-1486.html) боја.

Искористи го промотивниот код ViomiMKD до 30.11 и добиј дополнителни 1.000 денари попуст за овој модел.

Претходна статијаСеавус Code Talks настанот посветен на Java технологиите ќе се одржи на 1 декември
Следна статијаПрезентирани Препораките за етичко известување за млади и деца

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.