Скопје, 8.10.2021г. – Почнувајќи од денеска, А1 Македонија воведува нова исклучително поволна понуда за корисниците во мобилната припејд телефонија креирана да одговори на корисничките потреби за зголемено количество мобилен интернет, сурфање на социјалните мрежи, неограничени разговори и SMS.

Со еден од новите припејд пакети, XL, корисниците можат да уживаат уште повеќе поволности и да добијат можност за уште повеќе комуникација цел месец. Имено, со активирање на месечниот пакет XL корисниците добиваат можност за неограничено сурфање на социјалните мрежи Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Messenger, Snapchat и WhatsApp, неограничени разговори и SMS-пораки кон сите национални мрежи и 5GB интернет за опуштено сурфање, цел месец, за 499 ден./месечно.


Сите А1 Припејд корисници месечниот пакет XL можат да го активираат преку апликацијата Мојот А1 или со испраќање SMS-порака со текст XL на бројот 1474. Пакетот ќе биде достапен за користење откако корисникот ќе добие потврда преку SMS-порака.

Новото портфолиото е составено и од месечниот пакет L со неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи, месечен пакет M со неограничени разговори и SMS кон A1 и 2GB интернет и месечен пакет S со неограничени разговори и SMS кон A1.

Повеќе детали за понудата можете да најдете на www.A1.mk

Претходна статијаЕксперти од Алибаба, Спотифај и Вибер ќе бидат дел од годишната конференција за е-трговија
Следна статијаКако да го инсталирате Windows 11 на некомпатибилен компјутер

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.