Во просториите на Change Academy во Скопје, на 3, 4 и 5-ти јули, со почеток во 16:30 часот, ќе се реализираат Change Your Career Days, посветени на Front-End програмирањето. 

Академијата за Front-End програмирање има за цел на сите заинтересирани кои сакаат да станат програмери или да ја трансформираат својата ИТ кариера, без оглед дали станува збор за почетници или се учесници кои веќе имаат имаат претходно искуство, да им овозможи професионално патување во создавањето нова перспективна кариера. 

Воедно за највредните Change Academy ќе додели стипендии, полу-стипендии и ваучери.

Не ја пропуштајте можноста да ја трансформирате вашата кариера со Change Academy.

Вашето присуство можете да го пријавите на следниот линк: https://changeacademy.mk/challenge/

Претходна статијаVirgin Galactic го заврши својот прв комерцијален лет
Следна статијаМинистерот Азир Алиу во Брисел го потпиша Договорот за партнерство во програмата „Дигитална Европа (2012-2027)“ со ЕУ