На 29 декември (Среда), ќе се одржи првата online панел дискусија за компании и студенти во Македонија со наслов “Tвојата кариера во 2022 година”. На оваа панел дискусија ќе присуствуаат компании од повеќе градови од Македонија, кои ќе им одговараат прашања на студентите во врска со нивната кариера за новата 2022 година.

Целта на настанот е студентите да може да ги запознаат компаниите, и нивните кариерни можности, односно што се очекува од нив и кои се нивните барања.

Овој настан е од отворен тип, а сите заинтересирани може да го пријават своето учество на следниот линк: 

https://forms.gle/FCqnnj5GT257Kw1P9

Повеќе информации околу настанот може да добиете на следниот линк:

https://www.facebook.com/events/592655861989382

Претходна статијаHonor влегува на пазарот на „преклопливи“ уреди, потврдија од компанијата
Следна статијаНова енергија во децентрализацијата: Со полна пареа кон одржлив развој

Оставете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.