Програма и распоред во продолжение:

9 септември (четврток) | локација: Дом на култура, населба Илинден

20:00 | „The Specials“ („Посебни“), режија: Olivier Nakache

10 септември (петок) | локација: Три Круши, населба Драчево

20:00 | „The Whistlers“ („Свиркачите“), режија: Corneliu Porumboiu

11 септември (сабота) | локација: парк Ѓорче Петров

20:00 | „The Beach Bum“ („Скитникот од плажата“), режија: Harmony Korine

12 септември (недела) | локација: Дом на култура „11 октомври“, населба Ченто

20:00 | „Bye Bye Morons” („Збогум морони“), режија: Albert Dupontel

18 септември (сабота) | локација: парк кај маркет Тинекс, населба Карпош 3

20:00 | „Spy cat“ („Светот на Марни“), режија: Christoph Lauenstein
(синхронизиран на македонски јазик)

19 септември (недела) | локација: Влае плоштад

20:00 | „Terra Willy“ („Тера Вили“), режија: Eric Tosti
(синхронизиран на македонски јазик)

* Проекциите се бесплатни, ќе се реализираат по принципот прв дојден – прв услужен.
* Настаните ќе се реализираат согласно актуелните протоколи и мерки за организирање настани во отворен простор.
* Во случај на дожд, проекциите ќе бидат презакажани, ве молиме следете нѐ за ги дознаете сите информации навреме.

Претходна статијаApple ги најави првите држави во САД кои ќе дозволуваат додавање на личните карти и возачки дозволи во Apple Wallet
Следна статијаА1 Business со најнова атрактивна понуда за деловните корисници